Nieuws juni 2020

Yamaha tenere 700 Rally Edition | MotorCentrumWest

Ténéré 700 Rally Edition

Yamaha komt met de Ténéré 700 Rally Edition. Deze gelimiteerde editie is dé offroadmotor van dit moment. De legende van Ténéré ontstond toen in 1983 de allereerste Yamaha Adventure motorfiets werd geïntroduceerd. Met de historische blauwe en gele kleuren en het zwarte Yamaha speedblock, viert de nieuwe Ténéré 700 Rally Edition de prestaties van Yamaha’s … Lees meer »

Yamaha webshop | MotorCentrumWest

15% korting in de Yamaha webshop

Ontvang nu 15% korting in de Yamaha webshop met kortingscode #REVUPYOURHOLIDAY Van motorrijkleding tot en met merchandise en cadeaus voor de allerkleinsten Yamaha-fans, de Yamaha webshop heeft het allemaal. Doe er nu jou voordeel mee en maak je zomer compleet met de kortingscode: #REVUPYOURHOLIDAY en ontvang 15% korting op je aankopen in de webshop tot … Lees meer »

Yamaha offroad | MotorCentrumWest

Yamaha Offroad world

“Fun starts where the road ends. De wereld van Off-Road ontdekken op de crossmotor of ATV betekent grenzeloze vrijheid. En die moet je niet laten beperken door de vraag of er asfalt ligt! De gebaande paden verlaten en het bos of circuit in duiken opent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en avonturen. Kom langs in … Lees meer »

Yamaha NMAX finance | MotorCentrumWest

Rij nu een Yamaha NMAX 155 voor € 39,95 per maand

Financier jouw Yamaha NMAX 155 en rij voor € 39,95 per maand met deze special finance actie in combinatie met Santander. Deze premium stadsscooter is veel meer dan alleen dagelijks transport, hij is ontworpen voor sportieve prestaties en een sensationele rijervaring voor sneller woon-werkverkeer en spannende plezierritten. De NMAX 155 biedt je al het plezier … Lees meer »

Globetrotter deal!

Ondanks dat een hoop motortrips zijn geannuleerd komt gelukkig alles weer op gang en word het tijd voor nieuwe vakantieplannen! Naast een goede technische controle van de motorfiets is een goed passend bagagesysteem een must, alleen zo kan je comfortabel en veilig op pad. Uiteraard heeft Yamaha een breed programma aan bagagesystemen, zoals koffers, tassen … Lees meer »

Yamaha Tenere deal | MotorCentrumWest

Ténéré Holiday pakket

Ga je graag op avontuur met jouw Yamaha Ténéré? Maak je avontuur compleet met een originele Yamaha Ténéré kampeer uitrusting bestaande uit een Ténéré slaapzak, Ténéré slaapmat en Ténéré tent. Het Ténéré Holiday pakket t.w.v. € 269,- is nu verkrijgbaar voor € 199,-.   Lees meer »

De Tricity 300 komt er aan!

Yamaha maakt de prijs bekend van de Tricity 300 welke vanaf juli leverbaar zal zijn. Yamaha tilt het Urban Mobility segment naar een nog hoger niveau met de introductie van de gloednieuwe Tricity 300. Een slim en modern model met drie wielen met de beste specificaties in zijn klasse en een hoogwaardige kwaliteit. De Tricity … Lees meer »

Gratis heupprotectie revit | MotorCentrumWest

Gratis heupprotectie bij aanschaf Revit jeans

In de hele maand juni krijgen je bij aanschaf van een Revit jeans gratis SEESMART™ CE-Level 1 heupprotectoren! * Zo maak je jouw jeans nog veiliger. We hebben diverse modellen op voorraad, van rechte modellen tot de populaire skinny jeans. Kom ze proberen in onze winkel. * Met uitzondering van de Detroit SF en Victoria Ladies … Lees meer »