Nieuws januari 2017

De nieuwe Yamaha MT-09 ABS nu bij MCW!

Nu bij MotorCentrumWest de vernieuwde Yamaha MT-09 ABS. Deze motor was natuurlijk al een fantastische naked bike maar met zijn vernieuwde uiterlijk spreekt deze nog meer motorrijders aan. Zijn agressieve uiterlijk met “twin-eye” LED koplampen valt direct op. Verder is de Yamaha MT-09 ABS voorzien van ” winglets” aan de voorkant en strakke koelvinnen wat … Lees meer »

Yamaha XSR900 Abart 2017

XSR 900 Abarth, gelimiteerde oplage!

Om de exclusiviteit van de Yamaha XSR900 Abarth te benadrukken is de oplage gelimiteerd tot slechts 695 stuks! Elke motor krijgt een aluminium plaatje met daarop het unieke productienummer. Wil je als één van de eerste in het bezit komen van deze unieke machine? Zet dan op 17 januari 2017 om 17:00 je alarm want op … Lees meer »

Rotterdamse motormarkt spijkenisse hall6

MCW op de Rotterdamse Motormarkt!

Op 11 & 12 februari word de Rotterdamse motormarkt voor de tweede keer georganiseerd in Hall6 te Spijkenisse. MotorCentrumWest is uiteraard hierbij weer aanwezig met diverse motoren, kleding en accessoires. Verder vind je diverse kramen, nieuwe en gebruikte motoren, special bikes,  food & drinks en live muziek. Erg gezellig en de moeite waard om even … Lees meer »