Nieuws september 2018

Aanbieding Revit - MotorCentrumWest

Grote korting op Rev’it! Ingnition 2 & gear 2!

De Rev’it! Ignition en gear 2 zijn topproducten van Rev’it! welke het gehele seizoen te gebruiken zijn. De ignition is een mooie leren jas welke gecombineerd is met mesh. Met het 3-in-1 lagen systeem kunt u ‘m transformeren van een 3-seizoenen, waterproof en geïsoleerde tourjas naar een volledig geventileerde mesh zomerjas. Gewoon door de verschillende … Lees meer »

MotorCentrumWest - british superbike

British Superbike Assen

Voor a.s. zaterdag 29 september hebben wij nog 3 toegangskaarten om weg te geven voor de Britsh Superbike in Assen. (wedstrijddag is op zondag) De British Superbikes wordt vaak aangeduid als de zwaarste nationale titelstrijd. Dat het Circuit van Drenthe door de Britten is uitverkoren, om als enig circuit buiten de eigen landsgrenzen deze BSB-race … Lees meer »

Zaterdag 29 september gesloten vanaf 13:00!

A.s. zaterdag 29 september zijn wij vanwege een personeelsuitje gesloten om 13:00. Dinsdag 2 oktober staan we vanaf 08:30 weer tot jullie beschikking! Excuses voor het ongemak. Groeten, Team MCW Lees meer »

Custom & Cruiserdag 2018

Geslaagde Custom & Cruiserdag 2018

Afgelopen zaterdag 15 september organiseerde MotorCentrumWest in Naaldwijk voor de 6e keer op rij de jaarlijkse Custom & Cruiserdag. Het concept is een gezellige no nonsense dag waar iedereen welkom is. Elk jaar organiseren wij de “Best of Show” competitie. Iedereen met een niet standaard motorfiets kan zich hiervoor opgeven. Of het nu een compleet … Lees meer »

Custom & Cruiserdag 15 september

Op zaterdag 15 september organiseren we voor de 6e keer op rij de Custom & Cruiserdag! Net als voorgaande jaren zullen er weer een tal van custom motoren staan. Allerlei merken en modellen, van Harley tot Ducati en van nieuwe Yamaha tot oldtimer. Zolang de motor maar anders is dan de “originele” versie kan je … Lees meer »

Update tomtom rider 550 | MotorCentrumWest

Update voor TomTom Rider 550

Het Nederlandse bedrijf TomTom is met een belangrijke software update voor de Rider 550 uitgekomen. Aangezien er belangrijke veranderingen zijn door gevoerd adviseren wij u deze update te installeren. Na het installeren van de gratis update zijn er een aantal nieuwe functies beschikbaar. Wat is er aangepast? De stabiliteit en connectiviteit van de Bluetooth verbinding … Lees meer »

Winnaar jubileumbeurt

Winnaar Jubileumbeurt maand augustus!

Ook in de maand augustus hebben we weer een winnaar getrokken welke het bedrag van € 199,95 heeft teruggekregen van de jubileumbeurt. Dit maal was Petra de gelukkige! Ze kwam net terug van vakantie dus dan is een beetje aanvulling altijd fijn 🙂 Veel plezier ermee Petra en tot de volgende beurt! Wil je ook … Lees meer »

2e Yamaha NIKEN Toer van start!

Kans nummer 2 om met de Yamaha NIKEN te mogen rijden! Datum: donderdag 27 september of vrijdag 28 september 2018 in Maastricht Twee groepen per dag (ochtendgroep, start 9:00 uur / middaggroep, start 12:00 uur) VOL = VOL Met de Yamaha NIKEN Tour krijg je de mogelijkheid om de NIKEN optimaal te ervaren tijdens een … Lees meer »