Nieuws maart 2020

RIVM: recreatief motorrijden kan

Voor veel motorrijders is het een dilemma: is motorrijden nou wel of niet toegestaan na de aangescherpte maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus. RIVM persvoorlichter Coen Berends is tegenover Nieuwsmotor.nl daar heel duidelijk over: recreatief motorrijden kan, mits maar wordt voldaan aan de gestelde algemene maatregelen met betrekking tot groepsvorming en afstand houden. Berends over … Lees meer »

Nieuwsbericht Corona virus

Het coronavirus heeft inmiddels een sterke invloed op ons dagelijks leven. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM en houden het nieuws nauwlettend in de gaten. Onze winkel en werkplaats zijn gewoon volgens normale openingstijden geopend. Di-vr 08:30 – 17:30 en zaterdag van 09:00-17:00. Heb je liever 1 op 1 shopping? Geen probleem! Neem … Lees meer »

Yamaha Tracer 900 bestellen

Maak de Tracer 900 compleet met het tour pakket

Nu tijdelijk een TOUR pakket voor € 500,- bij aanschaf van een nieuwe Yamaha Tracer 900. Het TOUR pakket bestaat uit een complete touring-zijkofferset, montageset, slot voor touringkoffers en handvatverwarming t.w.v. € 1.208,75. Actievoorwaarden: De actie is geldig van 16 maart tot en met 31 augustus 2020; Registratie datum van de motorfiets dient uiterlijk 31 … Lees meer »

Yamaha Tracer 700 | MotorCentrumWest

Tracer 700 in de showroom!

We hebben hem staan! De Tracer 700 is momenteel te bewonderen in onze showroom. De Yamaha Tracer 700 ABS is een veelzijdige motorfiets die bijvoorbeeld geschikt is voor woon-/werkverkeer maar ook prima mee kan op motorvakantie. Deze motor combineert sportiviteit met wendbaarheid en is daarom een genot om te berijden. Deze motor is ook leverbaar … Lees meer »

Commander III cruiser | MotorCentrumWest

Michelin Commander III als beste uit de test!

Opzoek naar een goede band voor je cruiser? In het Duitse blad Motorrad kwam de volgende testwinnaar naar voren… De Michelin Commander III Cruiser. Uiteraard bij ons leverbaar en te monteren onder je cruiser. Interesse? Neem contact op voor een prijsopgaaf en houdt je bandenmaat bij de hand. De MICHELIN COMMANDER III Het opvallende profielpatroon en de gepatenteerde … Lees meer »