Nieuws juni 2017

Toertocht MotorCentrumWest | MotorSportClub Westland

1 juli Motortoertocht i.s.m. MotorSportClub Westland

Op zaterdag 1 juli is er weer de jaarlijkse motortoertocht i.s.m. MotorSportClub Westland. Verzamelen is om 12:00 bij MotorCentrumWest en het vertrek is om 12:45. De terugkomst is +/- om 16:30. De route bedraagt 123km en iedereen is welkom. Wil je de route graag als GPX bestand ontvangen? Stuur dan een email naar: info@msc-westland.nl Lees meer »

Nieuw in onze showroom! | MotorCentrumWest

Nieuw in onze showroom!

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal nieuwe Yamaha modellen geïntroduceerd die uiteraard allemaal in onze showroom te bewonderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Yamaha R6, de Nieuwe Yamaha TMAX en de nieuwe Yamaha XMAX. Kom vooral langs voor een proefrit en ervaar het zelf! En als je er dan toch bent, kan … Lees meer »

RTL GP Magazine | MotorCentrumWest

Haal een gratis RTL GP Magazine op!

Kom naar onze winkel en neem gratis het RTL GP magazine mee! T.w.v. € 6,95. Boordevol nieuws over de TT, Valentino Rossi, Formule 1 etc. Vraag ernaar bij de balie! Lees meer »

Custom & Cruiserdag | MotorCentrumWest

Custom & Cruiserdag 16 september 2017

Op zaterdag 16 september organiseren we voor de 5e keer op rij de Custom & Cruiserdag! Net als voorgaande jaren zullen er weer een tal van custom motoren staan. Allerlei merken en modellen, van Harley tot Ducati en van nieuwe Yamaha tot oldtimer. Zolang de motor maar anders is dan de “originele” versie kan je … Lees meer »

Faster Sons | MotorCentrumWest

RIDE OUT MCW naar REPUBLIC MOTO ROTTERDAM

RIDE OUT MCW naar REPUBLIC MOTO ROTTERDAM  Faster Sons komt naar Rotterdam! Op zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017 – vanaf 10:00 uur – organiseert Republic Moto in samenwerking met Yamaha Motor Nederland een uniek evenement waarbij de ‘Faster Sons’ filosofie van Yamaha centraal staat. Wij van MotorCentrumWest organiseren voor al onze klanten een … Lees meer »