Nieuws augustus 2023

Yamaha Kando Weeks | MotorCentrumWest

Yamaha Kando Weeks: boven verwachting veel voordeel

Unieke actie helpt rijders nog sneller op weg naar een nieuwe Yamaha. Kando is een Japans woord dat het gevoel van diepe tevredenheid en opwinding uitdrukt dat je krijgt als je iets van uitzonderlijke waarde, kwaliteit en prestaties ontvangt. En dat is precies waarom Yamaha zijn nieuwe zomeractie de Kando Weeks noemt. Tijdens de Kando … Lees meer »

Maand augustus kledingshop aanbiedingen!

20% korting op de gehele helmen collectie! De gehele maand augustus (verlengt tot zaterdag 2 september) krijg je maar liefst 20% korting op onze helmen in de kledingshop! Nu dus het moment om je oude helm te vervangen of een goede helm aan te schaffen voor de duopassagier. Van integraal, systeemhelm, adventurehelm, jethelm tot sportieve … Lees meer »

Yamaha Tracer 9 GT+ | MotorCentrumWest

De Yamaha Tracer 9 GT+ is beschikbaar voor demoritten!

We hebben de Yamaha Tracer 9 GT+ in onze showroom staan welke beschikbaar is voor demoritten! Ben je benieuwd naar deze mooie machine welke bomvol met de allernieuwste techniek zit? Neem contact met ons op voor een proefrit. De nieuwe TRACER 9 GT+ is uitgerust met het meest uitgebreide elektronische pakket voor Yamaha motoren ooit … Lees meer »

Yamaha 1000 extra voordeel

ONTVANG NU € 1.000,- EXTRA INRUILVOORDEEL BIJ AANSCHAF VAN EEN NIEUWE NEO’S

Staat de Yamaha Neo’s op je verlanglijstje? Dan maken we deze nu wel heel aantrekkelijk! *Actievoorwaarden Ontvang nu € 1.000,- extra inruilvoordeel voor alles met twee wielen bij aanschaf van een nieuwe NEO’s of NEO’s Dual Battery. (Ja echt ALLES! met twee wielen) Je kunt per aankoop van een NEO’s of NEO’s Dual battery één … Lees meer »