Nieuws juli 2017

Gratis toegangsbewijs GAMMA Racing Day!

Toegang tot de GAMMA Racing Day is GRATIS op vertoon van het zogenaamde ‘Free Ticket’ in de maanden juni en juli verspreid via GAMMA bouwmarkten en de partners van het evenement. De gratis tickets zijn ook bij ons in de winkel verkrijgbaar! Het toegangsbewijs geeft toegang tot de taluds en tribunes rond het TT Circuit … Lees meer »

Custom & Cruiserdag | MotorCentrumWest

Doe mee met de “Best of Show” competitie!

Op zaterdag 16 september houden we voor de 5e keer onze Custom & Cruiserdag. Tijdens deze dag kan je je motor opgeven voor de “Best of Show” competitie. Is jou motor totaal niet meer origineel? Ben jij trots op je verbouwde project? Geef je dan op! Elk merk en type motor is welkom. Opgeven kan … Lees meer »

muziekband gezocht MotorCentrumWest

Muziekband gezocht voor onze C&C dag!

Voor de aankomende Custom & Cruiserdag op zaterdag 16 september 2017 zoeken we twee bands die het leuk vinden om te komen spelen. Aangezien het motorgerelateerd publiek is zoeken we bands die pop / rock spelen. Denk jij wat voor ons te kunnen betekenen? Stuur dan een email met jullie setlist en wat voorbeelden naar … Lees meer »

aanbieding revit sand

20% Korting op de Rev’it! Sand 2

20% korting op de Rev’it! Sand 2, het adventure pak bij uitstek. Het pak heeft een uitneembare thermo en regenvoering. Wanneer de voeringen eruit gehaald zijn blijft er een hele luchtige jas over die is voorzien van diverse ventilatieritsen. Rev’it! Jack Sand 2 – Van € 399,99 voor € 319,99 Rev’it! Broek Sand 2 – … Lees meer »