Nieuws mei 2018

Yamaha Tracer 900 GT - MotorCentrumWest

Nu leverbaar! Yamaha Tracer 900GT

De nieuwe Yamaha Tracer 900GT is nu leverbaar! De Tracer 900 GT is de meest complete sport toermotor van dit moment. De beste Sport-tour motor van Yamaha, de Tracer 900 heeft een flinke restyling ondergaan. Zo is de Yamaha Tracer 900GT ontstaan. Deze toermotor is standaard uitgerust met zijkoffers, volledig instelbaar veersysteem en verwarmde handvatten. … Lees meer »

Yamaha MXT 850 NIKEN meer info

Reserveer nu je NIKEN!

Het Yamaha NIKEN reserveringssysteem is geopend! Vanaf nu kan er een NIKEN besteld worden via deze link. Compleet nieuw, futuristisch en brutaal. Dat is de Yamaha NIKEN. Deze driewieler met “Leaning Multi-Wheel” technologie biedt een unieke rijervaring. De Yamaha NIKEN geeft je meer grip, vertrouwen en controle bij het nemen van bochten. Kronkelige wegen zijn … Lees meer »

Promotor Mega Mototreffen - MotorCentrumWest

MCW op Promotor Mega Motortreffen

Op zondag 20 en maandag 21 mei (Pinksteren) is MCW te vinden op het door Promotor georganiseerde Mega Motortreffen! Deze dag is er van alles te doen. Van motorclub tot demonstraties en van proefrijden op de nieuwste modellen tot een foodtruck festival. Kijk voor meer informatie op de website. MotorCentrumWest staat er ook met leuke … Lees meer »