VACATURE: Motorfiets monteur gezocht

MotorCentrumWest | Yamaha kopen

Motorfiets monteur gezocht

Heb jij twee rechterhanden en sleutel jij vol enthousiasme aan motorfietsen zodat al onze klanten bij jou terecht kunnen voor reparatie, onderhoud en het monteren van accessoires? Heb je een passie voor motoren en het merk Yamaha? Ben je daarnaast een teamplayer die samen met jouw collega’s zorgt voor een professionele en collegiale sfeer in ons bedrijf? Dan is onze vacature MOTORFIETS MONTEUR misschien wel wat voor jou.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt als motorfietsmonteur en een passie voor sleutelen. Je werkt in een klein team dus zelfstandig kunnen werken is een must. Naast het merk Yamaha voeren we onderhoud uit aan bijna alle merken.

Wat wij vragen:

* Ervaring in soortgelijke functie
* In het bezit van rijbewijs A en B
* Verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid
* Flexibiliteit en geen 9 tot 5 mentaliteit
* Freelancer / ZZP’er / leerling monteur is ook van harte welkom

Dit bieden wij jou:

Wij bieden een fulltime functie (dinsdag t/m zaterdag) in een modern bedrijf met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een aantrekkelijk salaris en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen door middel van trainingen. Daarnaast kom je in een fantastisch team terecht met leuke collega’s. Zo gaan we o.a. elk jaar met elkaar een weekend motorrijden in Duitsland.

Bedrijfsprofiel:

MotorCentrumWest BV in Naaldwijk is een bedrijf wat al ruim 20 jaar aan de weg timmert en wat sinds 2008 Exclusief Yamaha dealer is. Wij richten ons op de verkoop van nieuwe en gebruikte motoren alsmede het repareren en onderhouden ervan.
Denk jij de aangewezen persoon te zijn? Dan zien we je reactie graag tegemoet op verkoop@motorcentrumwest.nl t.a.v. Dhr. J.M. van der Form o.v.v. motorfiets technicus.

 

Vacature medewerker