Geslaagde Custom & Cruiserdag 2018

Custom & Cruiserdag 2018

Afgelopen zaterdag 15 september organiseerde MotorCentrumWest in Naaldwijk voor de 6e keer op rij de jaarlijkse Custom & Cruiserdag. Het concept is een gezellige no nonsense dag waar iedereen welkom is. Elk jaar organiseren wij de “Best of Show” competitie. Iedereen met een niet standaard motorfiets kan zich hiervoor opgeven. Of het nu een compleet verbouwde Yamaha of Harley is, dit maakt niet uit. Je vindt op deze dag dan ook diverse motoren, van naked tot cruiser.

De motoren welke meedoen aan de competitie worden beoordeeld op diverse punten waaronder originaliteit, afwerking, stijl, spuitwerk, rijdbaarheid en gebruikte / zelfgemaakte onderdelen.
De jury dit jaar bestond uit Sjon van der Form (eigenaar MCW), Leander van der Wel (monteur en custombouwer) en motorjournalist Vincent Burger. Ze waren alle drie unaniem eens over de winnaar, Joop met zijn verbouwde Harley Davidson mocht de eerste prijs in ontvangst nemen.

Verder gaf Alex van den Broek deze dag spectaculaire traildemo’s en liet het publiek kunsten zien op de motor waar menig motorrijder jaloers op is. Door Yamaha motor Nederland waren er gave verbouwde customfietsen neergezet zodat er weer inspiratie kon worden opgedaan voor de andere deelnemers en bezoekers.

Het was een geslaagde dag en we zien jullie graag volgend jaar voor de 7e editie!

Custom & Cruiserdag 2018