Gratis Akrapovic uitlaat bij aanschaf Yamaha MT-10 of XSR900 !

Akrapovic uitlaatsysteem XSR900 gratis

Aangezien onze Custom & Cruiserdag dichterbij komt hebben we tot eind september een hele leuke aanbieding…
GRATIS Akrapovic uitlaatdemper bij de aanschaf van een nieuwe Yamaha MT-10 (t.w.v. € 893,00) of een compleet Akrapovic uitlaatsysteem bij de Yamaha XSR900 (t.w.v. € 1450,00)!!
Dus mocht je al interesse hebben gehad… dan is nu je kans! De Akrapovic uitlaat geeft de motor net nog dat beetje extra.
Interesse of wil je meer info? Neem dan contact met ons op verkoop@motorcentrumwest.nl, 0174-440771 of kom langs in onze winkel.

De Akrapovic demper geeft de Yamaha MT-10 een nog stoerdere uitstraling met de bijbehorende sound. De uitlaatdemper is gemaakt van hoogwaardig titanium met een koolstof hitteschild. De demper is gegraveerd met het Akrapovic en MT-10 logo en is volledig goedgekeurd voor op de openbare weg.

De laag gemonteerde, speciaal ontworpen Akrapovic uitlaatsysteem voor de Yamaha XSR900 is een schitterende toevoeging. De demper is voorzien van een gegraveerd Yamaha XSR900 logo en is gemaakt van hittebestendig roestvrij staal met titanium. Deze Akrapovic uitlaat maakt een fantastisch geluid en is goedgekeurd voor de openbare weg indien deze voorzien is van de optionele katalysator.