Gratis Faster Sons kledingpakket!

Gratis Faster Sons kledingpakket t.w.v. 1.000,- Euro bij aankoop van een Yamaha XV 950 Racer! Mail naar Sjon voor de voorwaarden

De Yamaha XV950 Racer, heeft een stoere en authentieke uitstraling. Met zijn lage, sportieve zit, veel koppel producerende V-twin motorblok en het eigentijdse café racer design doorbreekt deze eigenwijs alle regels. De XV950 Racer is geschoeid op de leest van de unieke Yard Built specials die voor Yamaha zijn bedacht door ’s werelds belangrijkste customizers. De motor is bedoeld voor diegenen die op zoek zijn naar een no-nonsense motorfiets die is gemaakt om te customizen. Regels zijn er om gebroken te worden! Daarom heeft Yamaha de nieuwe XV950 Racer ontwikkeld, een motorfiets met een eigenwijze stijl, ideaal om naar jouw hand te zetten en te customizen tot je droom motor.
Dit eigenzinnige model wordt voortgestuwd door een 950cc sterke luchtgekoelde V-twin met lekker veel koppel voor die leuke stoplichtsprintjes. De motor wordt geleverd met clip-ons en een stuurkuip. De aluminium zijplaten en het solo zadel met seat cover geven die echte ‘café racer’ stijl!

Deze actie loopt t/m 31 augustus 2016.