Nieuw in onze showroom! | MotorCentrumWest

Nieuw in onze showroom!

De afgelopen maanden zijn er weer een aantal nieuwe Yamaha modellen geïntroduceerd die uiteraard allemaal in onze showroom te bewonderen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de nieuwe Yamaha R6, de Nieuwe Yamaha TMAX en de nieuwe Yamaha XMAX. Kom vooral langs voor een proefrit en ervaar het zelf! En als je er dan toch bent, kan je gelijk jouw gratis RTL GP Magazine meenemen.

Yamaha TMAX 2017

De TMAX is voor 2017 in een nieuw jasje gestoken. Dit houdt in dat de motorscooter onder andere lichter is gemaakt, is voorzien van meer opbergruimte, een nieuw instrumentenpaneel en het handige ‘Smart Key’ systeem. Dit betekent dat de TMAX zonder sleutel gestart kan worden en dat ook de compartimenten en middenbok ontgrendeld kunnen worden zolang de berijder de sleutel bij zich draagt. De Yamaha TMAX 2017 is er in drie verschillende versies, de standaardversie, de TMAX SX en de TMAX DX. De Yamaha TMAX SX is uitgerust met D-MODE, waarmee gemakkelijk een rijmodus ingesteld kan worden. De TMAX DX is daarnaast ook nog uitgerust met cruise control, handvatverwarming, zadelverwarming en een verstelbaar windscherm.

Yamaha X-MAX 300 2017

De X-MAX 300 is de opvolger van de Yamaha X-MAX 250. Wie op zoek is naar een lichte motorscooter, komt al snel bij dit model uit. Een ideaal vervoersmiddel voor filevrij vervoer over korte afstand. De Yamaha X-MAX 300 heeft een compleet nieuw motorblok ten opzichte van zijn voorganger, daarnaast is ook hier de opbergruimte onder het zadel groter en beschikt de X-MAX 300 ook over het ‘Smart Key’ systeem. Qua looks ziet deze motorscooter er geweldig uit en ook met het verbruik zit het wel goed.

Yamaha YZF-R6 2017

Ook voor de liefhebbers van supersport motoren is er van alles te beleven bij MotorCentrumWest! De vernieuwde Yamaha R6 is namelijk ook in onze showroom te bewonderen. Dit model is in een nieuw jasje gestoken, waarbij het motorblok hetzelfde is gebleven. De voorvork en remmen zijn nu hetzelfde als bij de Yamaha R1. Daarnaast is de R6 voorzien van ABS en traction control met maar liefst zeven modes. De overige veranderingen zijn er vooral op het gebied van styling. Zo zijn de knipperlichten in de spiegels geïntegreerd en zijn zowel de achterkant als de kuip aangepakt.

MotorCentrumWest is jouw Yamaha-specialist!

Ben jij net zo gek van motoren als wij? Dan staat ons team voor je klaar. Wij leveren niet alleen alle motoren van Yamaha, maar kunnen je ook helpen met het onderhoud van jouw motor. Het maakt hierbij niet uit wat voor merk of model je hebt. Ook je oude motor kun je gemakkelijk bij ons inruilen. Kijk gerust rond op onze website of bezoek onze showroom in Naaldwijk.