Nieuwe Yamaha 2018 modellen

Tijdens de persconferentie op de EICMA in Milaan heeft Yamaha de nieuwe 2018 modellen gepresenteerd. Één van de populairste modellen, de Yamaha MT-07 ABS heeft een upgrade gekregen met vernieuwde kuipdelen, koplamp en achterlicht.  Met de nieuwe settings voor de voorvork, nieuw zadel en een aangepaste zithouding wordt deze MT nog een stuk sportiever.

 

Yamaha MT-09 SP nu kopen

 

Net als de MT-10 SP van dit jaar komt er nu ook een versie in de MT-09 uitvoering.
Namelijk de MT-09 SP. De SP versie is een luxere versie van de huidige MT-09 voorzien van Öhlins veringselementen (voor en achter), een nieuwe kleur, blauwe details en zwarte hendels op het stuur.

 

 

Yamaha Tracer 900 bestellen

 

De Yamaha Tracer 900 model 2018 heeft ook een make over ondergaan. De kuipdelen zijn vernieuwd, volledig instelbaar veersysteem voor en achter, smaller stuur, andere handkappen, steppies en een aangepaste zithouding. Dit is momenteel de sport / toermotor van dit moment!

 

 

Yamaha Tracer 900 GT nu bestellen

 

Naast de standaard Tracer 900 is er in modeljaar 2018 nu ook een 2018 Yamaha Tracer 900GT, die voorzien is van een standaard kofferset in kleur, quickshifter, cruise control,  TFT kleurenscherm en verwarmde handvatten. Van de 63.000 motoren die Yamaha in 2017 in het Sportouring segment verkocht, waren 55% een Tracer 900 model.

 

 

Yamaha MXT 850 NIKEN meer info

 

Ten slotte de Yamaha NIKEN… Deze driewieler met Leaning Multi-Wheel technologie is een compleet nieuw concept in de motorwereld.
Deze driewieler is gebaseerd op het MT-09 driecilinder motorblok van de populaire hypernaked. Voorzien van Traction Control, Quickshifter, Slipperclutch, Yamaha D-Mode en Cruise Control maakt het de ideale machine voor lange afstanden.