Winterbeurt

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie

De winter, voor de één een mooie reden om zijn of haar motor in de winterstalling weg te zetten terwijl de ander door weer en wind blijft doorrijden. Wat in beide gevallen belangrijk is, is dat je de motorfiets goed weg zet en/of winterklaar maakt. Daarom hebben we bij MotorCentrumWest de gehele winter een ‘Winterbeurt actie’. De winterbeurt is mogelijk voor alle merken motorfietsen! Je bent van harte welkom met je Harley Davidson, Kawasaki, Suzuki, Honda, Yamaha, BMW, etc.

WINTERBEURT MOTOR BIJ MOTORCENTRUMWEST

De winterbeurt staat gelijk aan een voorgeschreven kleine beurt aan de motor. Voor slechts € 199,95 voeren we tijdens de winterbeurt het volgende uit aan je motorfiets:

  • olie en oliefilter;
  • ketting stellen & smeren;
  • algehele controle op electra, remmen, banden en afstelling;
  • smeren van alle bewegende en scharnierende delen;
  • enzyme Fuel Treatment tegen brandstofbederf en reiniging van het brandstofsysteem;
  • gratis haal -en brengservice tot 25 km;
  • gratis S100 box t.w.v. € 28,-

TIP! Als je motor er toch is… Laat hem gelijk wassen en poetsen voor slechts € 99,-
Rijd je de hele winter door? We kunnen je motor volledig beschermen tegen de pekel voor € 25,- (alleen geldig in combinatie met poetsen).

Is je motor toe aan een grote beurt? Dan poetsen we je motor gratis (t.w.v. € 99,-) zodat deze er weer tiptop bij staat.
Wil je weten wat we allemaal doen tijdens een grote beurt? Klik dan hier voor meer informatie. Weet je niet zeker of je motor toe is aan een kleine of grote beurt? Neem dan contact met ons op en houd de kilometerstand bij de hand.

Onze winterbeurten actie loopt vanaf 1 december tot en met 28 februari.

Gaat je motor in de winterstalling of wil je de gehele winter doorrijden? Wij hebben alle tips en adviezen om je motor winterklaar te maken op een rijtje gezet!

WINTERBEURT MOTOR INPLANNEN?

Wil je een winterbeurt voor je motor inplannen bij MotorCentrumWest? Maak dan gemakkelijk een werkplaatsafspraak via onze website. Heb je nog vragen over de winterbeurt? Stel ze dan gerust. Dit kan via ons online contactformulier of bel ons op 0174 – 440 771.

 

MotorCentrumWest - Winterbeurt actie