Rijd de mooiste routes met de Yamaha Digital Ride Out

Yamaha Digital Ride Out

De mooiste plekken in de Benelux ontdekken en kans maken op mooie prijzen? Yamaha komt ook dit jaar weer met de Digital Ride Out. Zo heb je de gehele zomer toegang tot de mooiste ritten. Naast een leuke rit maak je ook nog kans op mooie prijzen wanneer jij degene bent die de meeste vragen onderweg goed beantwoord. Er staan maar liefst 20 motorpuzzelritten op jullie te wachten, zo verveel je jezelf zeker niet! De hoofdprijs is maar liefst een nieuwe Yamaha MT-07 t.w.v. € 8.999,-!

Download de app, maak een account aan en start je motor! Door sommige routes lopend af te leggen kan je direct punten verdienen en een voorsprong nemen op alle deelnemers.

Routes en opdrachten

De Digital Ride out is een puzzelrit welke te rijden is met een groep of alleen. Alle routes starten en eindigen bij een Yamaha dealer en zijn dan ook door deze dealer uitgezet en gecontroleerd. De route kan je volgen door de app te openen op je telefoon en onderweg krijg je diverse  vragen en opdrachten te zien. Beantwoord jij de vragen goed? Dan klim je omhoog in het klassement. De vragen kunnen bestaan uit multi choice opdrachten zowel route als motor gerelateerd of foto en/of puzzelopdrachten. Je score wordt direct bijgehouden in het klassement.

De hoofdprijs is een hagelnieuwe Yamaha MT-07 t.w.v. € 8.999,-
Prijs nummer 2 bestaat uit een motorjas uit de nieuwe Yamaha MT collectie + een TomTom Rider 550
Prijzen 3 t/m 10 winnen een TomTom Rider 550 navigatiesysteem t.w.v. € 399,95

Yamaha Digital Ride Out - MotorCentrumWest

Naast deze hoofdprijzen is er maandelijks voor de nummers 1, 2 en 3 een mooi Yamaha pakket t.w.v. € 50,-.
Alle reden dus om mee te doen!

De Yamaha Digital Ride Out is voor iedere motorrijder (+ evt duopassagier), ongeacht het merk en type motor wat je rijd.

De Digital Ride Out app is gratis te downloaden voor iOs en Android. De wedstrijd loopt van 1 juni t/m 31 augustus.

Wil je meer weten over deze fantastische Ride Out van Yamaha? Kijk dan op de website.

Download hier de app:

App store
Google Play store