The Digital Ride Out by Yamaha

Yamaha presenteert de Digital Ride Out by Yamaha

Een unieke app en competitie voor alle motorrijders in Nederland!

In deze onzekere coronatijden is er veel wat niet kan of mag. De gebruikelijke motorbeurzen, bijeenkomsten en clubweekends zijn bijna allemaal van de kalender gehaald. Eén van de weinige dingen die wel veilig kan, zowel individueel als in groepsverband, is motorrijden. Om motorrijders op weg te helpen naar nieuwe en inspirerende avonturen binnen de landsgrenzen, presenteert Yamaha de Digital Ride Out. Dit is een nieuwe en vernieuwende digitale motorpuzzelrit die volledig corona-proof is. Iedere motorrijder in Nederlands is welkom om deel te nemen. En daar kan hij of zij ook nog eens een gloednieuwe Yamaha MT-07 mee winnen!

Prachtige motorroutes door heel Nederland
De Digital Ride Out by Yamaha is een puzzelroute die je op de motor rijdt, begeleid door een app op je smartphone. De Digital Ride Out bestaat uit verschillende routes die door professionals zijn uitgezet door alle provincies van Nederland. Elke route begint en eindigt bij een officiële Yamaha-dealer. Tijdens het rijden van de routes kun je punten verzamelen. Dit doe je door opdrachten uit te voeren of vragen te beantwoorden. Bijvoorbeeld een selfie maken voor de Yamaha-dealer waar de route start, of opzoeken hoeveel cc’s de nieuwe Yamaha MT-09 heeft. Je stuurt de resultaten van de opdrachten en de antwoorden op de vragen direct in via de Digital Ride Out app. De resultaten van alle deelnemers worden bijgehouden in een real-time klassement.

Schitterende prijzen
Als je meedoet met de Digital Ride Out kun je op ieder moment zien waar je staat in de ranking. Heb je serieuze ambities om prijzen te winnen, dan kun je die indien nodig kracht bij zetten door nog een extra route te rijden en extra opdrachten te vervullen. Dat doe je namelijk niet voor niets. Los van het motorrijden over mooie routes langs prachtige bezienswaardigheden wint de motorrijder die eind juli de meeste punten heeft verzameld, een gloednieuwe 2021 Yamaha MT-07 t.w.v. EUR 8.199! Daarnaast winnen de nummers 2 t/m 6 een TomTom Rider navigatiesysteem t.w.v. EUR 319.

Alle motorrijders zijn welkom
De Digital Ride Out by Yamaha is vanaf nu gratis te downloaden voor iOS en Android. De app gebruiken is gratis en deelname aan de wedstrijd is niet verplicht. Iedere motorrijder is welkom, met of zonder Yamaha. De competitie loopt van 11 mei tot en met 31 juli 2021. Meer informatie vind je op www.digitalrideout.nl.

Bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=qBMa4Oqw1kM

De APP downloaden
De APP is gratis te downloaden in de App Store en Google Play store onder de naam Digital Ride Out.

App store: https://apps.apple.com/nl/app/digital-ride-out-by-yamaha/id1554999225

Google Play store: https://play.google.com/store/apps/details?id=nu.caught.ymrideout

Yamaha digitale ride out | MotorCentrumWest