EICMA! Yamaha modellen 2019

Yamaha T7 | MotorCentrumWest

De hele motorwereld kijkt er altijd naar uit, De EICMA in Milaan.
Ieder merk presenteert hier zijn nieuwe modellen, ontwikkelingen en types. Deze week presenteerde Yamaha op de EICMA in Milaan alle nieuwe ontwikkelingen en modellen voor het aankomende jaar.
Yamaha komt ook in 2019 weer met een schitterende line-up. Van pure adventure motor tot zeer handige stadsscooter, voor iedereen is er een geschikte motorfiets. Hierbij een overzicht van de nieuwe modellen welke zijn gepresenteerd. Wil je meer informatie of één van de eerste zijn met een nieuw model ? Neem dan contact met ons op.
Dit kan via verkoop@motorcentrumwest.nl of bel ons op 0174-440771

 

Yamaha Ténéré 700

Yamaha Tenere 700 | MotorCentrumWest

We beginnen met de Yamaha Ténéré 700 of ook wel bekend als de Yamaha T7. Deze avontuurlijke machine is voorzien van een tweecilindermotor van 689cc met een hoog koppel, instelbare upside-down voorvork met lange veerweg en 16 liter brandstoftank. Met deze motor maakt het niet meer uit welk pad je inslaat. Met zijn uitschakelbare ABS is de Yamaha Ténéré 700 geschikt om alle ruwe paden op te zoeken. Of je nu op wereldreis gaat of een zeer degelijke motor met alle rally looks wilt rijden. Dit is hem! De Ténéré 700 is beschikbaar in drie verschillende kleuren.

 

 

Yamaha YZF-R1 GYTR Special Edition

Yamaha YZF-R1 GYTR Special Edition | MotorCentrumWest

Yamaha viert het 20-jarige jubileum van de YZF-R1 met een YZF-R1 voorzien van GYTR componenten. Deze circuitmotor is gemaakt met de winnende kleuren van de Suzuka 8 Hours. Er komen slechts 20 exemplaren van deze special edition beschikbaar!
De GYTR heeft een speciale race kabelboom, ECU, CCU, hoogwaardig Öhlins FGRT 219 upside-down voorvorkpakket, TTX36 GP achterschokdemper, volledig instelbare stuurdemper en een volledig titanium Akrapovič Evolution 2 uitlaatsysteem. Om de motorfiets te beschermen zijn er beschermingen voor zowel het carter als de wielassen, speciaal gemaakt door Gilles Tooling. Bij aankoop van de R1 GYTR Special Edition krijgt iedere nieuwe eigenaar een Yamaha Racing Experience (YRE), waar je wordt geleerd het uiterste uit deze circuitmotor te kunnen halen.

 

 

Yamaha NIKEN GT

Yamaha NIKEN GT | MotorCentrumWest

De nieuwe Yamaha NIKEN GT. Deze driewieler met “Leaning Multi-Wheel” technologie biedt een unieke rijervaring. De Yamaha NIKEN geeft je meer grip, vertrouwen en controle bij het nemen van bochten. Kronkelige wegen zijn favoriet bij deze machine maar langere afstanden vormen ook geen probleem. Om de NIKEN nog meer compleet te maken komt Yamaha met de NIKEN GT. Deze NIKEN is voorzien van een hoog windscherm, comfortzadel, handvatverwarming, 25 liter zijkoffers, handgrepen voor duopassagier, middenbok, tweede 12v outlet en goudkleurige voorvork. De GT-versie is verkrijgbaar in de kleuren Nimbus Grey & Phantom Blue.

 

 

 

Yamaha XSR700 XTribute

Yamaha XSR700 XTribute | MotorCentrumWest

De Yamaha XSR700 XTribute is geinspireerd op de 40 jaar geleden legendarische XT500. Deze luchtgekoelde viertakt met één cilinder was één van de meest geliefde modellen van Europa. Om de legendarische status van de XT te vieren, heeft Yamaha de nieuwe XSR700 XTribute voorzien van een iconische zilverkleurige brandstoftank, witte spatborden, goudkleurige velgen, ‘fatbar’ stuur in motocross-stijl, banden met blokprofiel, vlak zadel en zelfs de oranje richtingaanwijzers van de originele XT. De kleur van deze motor heeft de toepasselijke naam ” 1981″ gekregen.

 

 

 

Yamaha XMAX IRON MAX Special Edition

Yamaha XMAX IRON MAX | MotorCentrumWest

De XMAX IRON MAX in de variant 300cc of 400cc zijn voorzien van mooie details zoals een speciaal ontworpen zadel met rugsteun, aluminium voetsteunen, verchroomde ring rond de snelheidsmeter en een donker getint achterlicht. Deze Special editions zijn voorzien van de mooie kleur Sword Grey. De XMAX is de ideale motorscooter om je mee te verplaatsen in het drukke stadsverkeer of om te gebruiken voor woonwerk verkeer.

 

 

 

Yamaha 3CT

Yamaha 3ct | MotorCentrumWest

Yamaha Motor begon de presentatie van haar 2019 line-up met een LMW (Leaning Multi Wheeler) 3CT prototype op basis van de Tricity maar dan met een 300 Blue Core motorblok en een tilt lock systeem, waardoor hij rechtop blijft staan in stilstand. Het model is nog niet productierijp, maar gezien de afwerking van het prototype zal dat heel snel wel het geval zijn. Wordt vervolgd…